Blog

Lingua Musica


Het Leids kamerkoor Lingua Musica heeft een gevarieerd repertoire, dat loopt van polyfone muziek van Schütz en Sweelinck, tot barokmuziek van Bach en Buxtehude, van romantische liederen van Brahms tot modern werk van De Leeuw, Mäntyjärvi en Toebosch. Doelstelling is om minimaal 2x per jaar op te treden en het publiek te vermaken met levendige uitvoeringen van hoge kwaliteit. Kleinere a-cappellaconcerten worden afgewisseld met grotere uitvoeringen met professionele ensembles en solisten.
Lingua Musica wordt vanaf augustus 2016 gedirigeerd door Hans Noijens. Het koor repeteert op maandagavond van 20.00 tot 22.15 uur in de Romanuszaal, Lange Mare 79 te Leiden.

Op het Leids Amateurkunst Festival hopen wij in samenwerking met Lingua Musica een gewaagd stuk op te voeren

LinguaMusica

Serge Hogenbirk, onze nieuwe regisseur

serge hogenbrink

Wij zijn enorm blij met onze nieuwe regisseur, Serge Hogenbirk. Een gedreven, jonge acteur/ regisseur, die ons naar verwachting tot ongekende hoogte op te stuwen.

Serge studeerde in 2013 af aan De Acteerschool Rotterdam van Hofplein Rotterdam. Hij werkt sindsdien als acteur, theatermaker en theaterdocent bij verschillende theatergroepen en culturele instanties. Als freelancer was hij onder meer verbonden aan O’Kontreir, Maas theater en dans, Theatergroep Siberia en de SKVR.


More...

overig